Se perie si se spala bine midiile pentru a inlatura tot nisipul.
La nevoie se foloseste si cutitul.
Midiile se gatesc in abur intr-o cratita mare 6 min. Se ia cratita de pe foc, se inlatura si se arunca jumatate din cochilii, iar cealalta jumatate( cu continutul lor) se pun pe un platou mare si se pastreaza calda.
Intr-o alta cratita se caleste ceapa in uleiul de masline, apoi se adauga vinul, semintele de chimen dulce, sarea si nucsoara si se lasa sa fiarba inabisit 8 min. Se dizolva faina intr-un paharel de vin , se toarna in sos si se amesteca bine. Sosul se toarna peste midii firbinti, si se presara piperul verde proaspat macinat. Se servesc imediat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii