In primul rand ne ocupam de midii.
Ele trebuie sa fie inchise de tot.
Cele care sunt deschise se lovesc usor cu degetul,cele care se inchid sunt bune,cele care raman deschise se arunca. :)
Se spala foarte bine sub apa rece,cu ajutorul unei sarme de bucatarie.
Topim untul intr-un wok,calim in el usturoiul tocat marunt si frunzele de busuioc.
Adaugam midiile si vinul si le lasam sub capac cca 5 minute,timp in care mai miscam wokul,fara sa ridicam capacul.
Dupa 5 minute,midiile trebuie sa fie deschide,presaram putina sare si adaugam sucul de la ½ lamaie.
Noi am servit cu pastai de fasole cu susan.
Pofta Buna !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii