In primul rand ne ocupam de midii.
Ele trebuie sa fie inchise de tot.
Cele care sunt deschise se lovesc usor cu degetul,cele care se inchid sunt bune,cele care raman deschise se arunca. :)
Se spala foarte bine sub apa rece,cu ajutorul unei sarme de bucatarie.
Topim untul intr-un wok,calim in el usturoiul tocat marunt si frunzele de busuioc.
Adaugam midiile si vinul si le lasam sub capac cca 5 minute,timp in care mai miscam wokul,fara sa ridicam capacul.
Dupa 5 minute,midiile trebuie sa fie deschide,presaram putina sare si adaugam sucul de la ½ lamaie.
Noi am servit cu pastai de fasole cu susan.
Pofta Buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii