Curatati prazul, spalati-l si taiati-l in rondele subtiri. Curatati arpagicul si taiati-l felii. Razuiti si spalati midiile, amestecandu-le cu mana. Turnati vinul intr-o cratita cu fund gros, puneti cimbrul, piperati si puneti la fiert. Adaugati midiile, amestecati, acoperiti-le cu un capac si lasati-le sa se deschida timp de 8 minute, miscand des cratita.
Luati de pe foc, turnati sosul printr-o strecuratoare asezata deasupra unui vas si puneti-l deoparte.
Topiti untul in cratita cu pereti grosi, aruncati arpagicul inauntru si lasati-l sa se topeasca 2 minute,la foc mic apoi adaugati prazul. Sarati si piperati. Turnati sucul de midii strecurat si lasati sa fiarba timp de 5 minute, la foc potrivit.
Adaugati ardeii iuti taiati in fasii , patrunjelul spalat si taiat, apoi smantana. Amestecati si lasati la foc 2 min. Serviti imediat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii