Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu 2 linguri de apa. Se spala carnea, se lasa la scurs, apoi se curata de pielite si se taie in cuburi. Se trece carnea de 3-4 ori prin masina de tocat si se amesteca cu bicarbonatul, zeama strecurata de la usturoi, cimbru, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia si se da la rece pentru 3-4 ore. Cu mainile umezite, se ia cate o lingura de amestec si se formeaza mititeii. Se incinge gratarul sau tigaia si se frig mititeii uniform pe toate partile.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii