Cu ajutorul unui robot de bucatari mixati carnea de vita si porc adaugand supa putin cate putin, cam 25-30 de minute.
Pasta de mici este bine framantata cand are un aspect pastos, ca un aluat.
Intr-un castron se toarna carnea tocata , piperul, cimbrul, paprika, sarea, usturoiul zdrobit si 2-3 linguri de supa rece de vita. Se framanta energic si, cand pasta incepe sa se formeze, se adauga bicarbonatul de sodiu si se framanta din nou. Supa se va adauga in transe de 40-50 de ml. pe masura ce e absorbita.
Cand pasta de mici e bine framantata, se tine de o lingura fara sa cada imediat. In acest moment, pasta de mici se transfera intr-un castron si se preseaza bine, ca sa nu ramana goluri de aer. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider minimum 12 ore inainte de a trece la pasul urmator.Dupa ce s-au odihnit, se trece la formarea mititeilor apoi se pun pe gratarul incins si se prajesc.
Se servesc calzi cu mustar sau pita si salata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii