Cu ajutorul unui robot de bucatari mixati carnea de vita si porc adaugand supa putin cate putin, cam 25-30 de minute.
Pasta de mici este bine framantata cand are un aspect pastos, ca un aluat.
Intr-un castron se toarna carnea tocata , piperul, cimbrul, paprika, sarea, usturoiul zdrobit si 2-3 linguri de supa rece de vita. Se framanta energic si, cand pasta incepe sa se formeze, se adauga bicarbonatul de sodiu si se framanta din nou. Supa se va adauga in transe de 40-50 de ml. pe masura ce e absorbita.
Cand pasta de mici e bine framantata, se tine de o lingura fara sa cada imediat. In acest moment, pasta de mici se transfera intr-un castron si se preseaza bine, ca sa nu ramana goluri de aer. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider minimum 12 ore inainte de a trece la pasul urmator.Dupa ce s-au odihnit, se trece la formarea mititeilor apoi se pun pe gratarul incins si se prajesc.
Se servesc calzi cu mustar sau pita si salata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii