Cartofii se rad pe razatoarea de morcov, se adauga peste ei celelalte ingrediente. Daca iaurtul e gros, diluam cu lapte, trebuie sa ne iasa ca o pasta.
Ceapa se caleste la foc mic alaturi de jumere sau mezeluri(eu mai folosesc cremwusti de pui ptr copii).
Cand ceapa e sticloasa turnam incet cartofii,si lasam la prajit la foc mic cca 10 min cu capacul pus.
Apoi taiem cu o paleta portii si le intoarcem.Daca mai este nevoie mai adaugam ulei si mai lasam la copt inca 10 min.
Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si un castravete acru langa!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii