Se fac niste friganele din feliile de paine inmuiate in lapte si date prin oale batute cu un praf de sare care se prajesc usor intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei de masline.Se intorc pe ambele parti sa se rumeneasca.Apoi taiem cu cutitul patratele pentru a reprezenta geamurile casutei si usa.golurile s eumplu cu patratele de ardei gras si respectiv castravete.Se face un acoperis din felii de rosii taiate triunghiular, apoi un gardut din felii taiate din friganea.Ierbita se face din marar cu flori din rosii si un copacel dintr-o radacina de patrunjel si coroana facuta din frunzulite de patrunjel.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii