Mic dejun ca la noi acasa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Mic dejun ca la noi acasa

Ingrediente

  • 2 feli de paine
  • 2 oua
  • 4 cremwursti fierti
  • 4 feli de salam
  • 50g cascaval
  • 1/2 ardei gras rosu
  • mustar

Mod de preparare

Se pune o tigaie pe foc, se pune ulei si se lasa la incins. Se face o gaura in feliile de paine si se pun la prajit in tigaie. Se sparg ouale, se pun in interiorul feliei de paine si se lasa sa se prajeasca. Dupa ce se scot pe farfurie se presara deasupra cascavalul ras. Feliile de salam se prajesc. Se pun pe farfurie in mijloc feliile de paine cu ou, iar pe margini se pun feliile de salam si cremwurstii taiati in 2. Se orneaza cu ardeiul gras si mustar.

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise