Aceste moluste trebuie sa fie vii,ia ceva timp de curatat....sunt perioade in an cand sunt interzise pt. ca pot fi toxice.
1)Intr-o tigaie adanca de preferinta,sau o cratita se pune tocana de legume.Am folosit tocana din comert continea:ardei,tomate,ceapa,ulei,orez,verdeata,cond.si piper boabe .Se toarna putina apa,cam 1 pahar si lasa sa fiarba.Cand incepe sa fiarba pune mexilhão,capac,si lasa sa fiarba cam 5 min,pana se deschid...
2)Se servesc imediat,fierbinti, cu paine.
De data asta \"bucatar\"a fost sotul,ii place mult sa gateasca fructe de mare.Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii