Se topeste untul intr-o tigaie incapatoare, la foc mic se caleste usturoiul timp de 3 min. Se adauga pestele si se frige la foc potrivit timp de 8 min pe fiecare parte pana capata o culoare brun-aurie. Se adauga amestecand smantana sarea,piperul si jumate din cantitatea de patrunjel tocat, apoi se inabusa totul inca 2 min.
Se poate servi cu pireu, cartofi pai, orez cu legume,etc
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii