Pestele se spala si se fierbe in putina apa cu sare cu grija sa nu sfarame.Cand pestele este fiert se scoate si se lasa la scurs.Pestele se poate fierbe si la aburi.
Separat intr-o tigaie se inabusa ceapa cu putin ulei de masline si cateva linguri din zeama in care a fiert pestele,se adauga rosiile tocate marunt ,sucul de rosii,maslinele intregi sau taiate,usturoiul tocat,foi de dafin, condimente si se mai lasa sa fiarba. Daca este nevoie se mai adauga din zeama in care a fiert peste. Cand sunt aproape gata se adauga vinul, feliile de lamaie, bucatile de peste si se mai lasa sa fiarba impreuna 4-5 minute, dupa care se adauga mararul tocat si se opreste focul.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii