Taiem pestele in bucati potrivite, curatam crevetii de coaja si asezam impreuna cu pestele intr-un vas de iena, le saram, piperam si-l lasam de o parte
din cozi de peste si o lingurita de delikat fierbem o supa(150ml) cand e gata o strecuram
intr-o tava adaugam 2 linguri ulei de masline si ceapa tocata marunt si o calim putin, adaugam coneacul cu vermutul si-l flambam, cand s-a stins flacara adaugam o lingura pasta de tomat,supa,smantana lichida si patrunjelul tocat marunt
lasam sa fiarba circa 5 min si-l ingrosam cu o lingurita de amidon
turnam sosul respectiv peste pestele si creveti si-l dam la cuptor preincalzit la 200* pt 20-30 min. Se serveste cu piure de cartofi
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii