Se amesteca zaharul si amidonul intr-un vas de sticla. Se adauga apa. Se lasa la microunde, la maxim, 2 minute jumatate. Se amesteca si se mai lasa un minut, la putere maxima, amestecandu-se la 30 de secunde, sau se lasa pana incepe sa se ingroase. Se toarna cate putin din amestcel fierbinte peste galbenusurile de ou fierbinte. Se pune vasul la microunde 30 de secunde, la maxim. Se amesteca untul, sucul de lamaie, coaja de lamaie peste amestecul din vas. Se asaza in vase blat de pandipsan, crema si, deasupra, merengue, facut din albus de ou batut cu 6 lingurite zahar si jumatate (adaugate pe rand). Se da la cuptor obisnuit pentru cateva minute.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii