Se fierbe orezul pe jumatate in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, apoi se fierbe mai departe intr-un sirop preparat din 4 linguri de zahar si 4 linguri de apa. Merele se curata de mijlocul cu samburi care se arunca, si putin din miez, care se amesteca cu orezul fiert in sirop, coaja de lamaie, vanilia, stafidele. Cu acest amestec se umplu merele, se pun intr-o forma de Jena unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu zagar tos si se rumenesc 1/2 ora la cuptor.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii