Se spala bine lintea si se pune la fiert intr-o cratita cu apa si sare cam 45 minute. Dupa ce sa fiert se strecoara supa intr-un castron si lintea se paseaza prin sita. Intr-o cratita se pune ceapa tocata fin la prajit impreuna cu bulionul si boiaua iute, dupa ce s-au calit se adauga supa ramasa si lintea pasata. Se mai adauga un pahar de apa si se mai fierbe inca 10 minute, dupa care se potriveste de sare si piper. Se serveste cu menta presarata pe deasupra si cu o felie de lamaie. POFTA BUNA!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii