Se face o portie de clatite din : apa mineral, 1ou intreg+un albus, sare si faina.
Dintr-un galbenus de ou, mustar si 100ml ulei, se face maioneza.
Cartofii se curate, se taie betisoare, se prajesc, ii saram si-I piperam dupa care ii punem intrun bol.
Cascavalul se rade si-l punem intrun alt bol.
Sunca presata se taie marunt, intr-un alt bol.
Luam o clatita, ungem cu maoineza pe ½ din suprafata ei, peste partea unsa punem cartofi prajiti , apoi presaram cascaval si la final cubulete de sunca. Dup ace am pregatit astfel clatita, o rulam dinspre partea umpluta. Asezam clatitele intr-un vas termorezistent si le introducem in cuptorul incins pt 10’.
Se orneaza cu felii de rosii si se consuma calde cu salata zaziki turnata deasupra clatitelor.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii