Se presara pe masa de lucru cateva stafide, putin zahar si nuca de cocos,peste aceste ingrediente se aseaza foaia de foietaj(dezghetat)iar deasupra se presara la fel stafide, zahar si nuca de cocos se intinde usor cu sucitorul pentru a intra ingredientele in foaia de foietaj apoi se ruleaza cu grija si se taie usor cu un cutit fara a apasa aluatul,se pune in tava tapetata cu hartie de copt (eu nu am pus hartie) si se da tava la cuptor, se lasa la foc mediu pana se rumenesc frumos, dupa ce sunt coapte si rumenite se lasa la racit si se pregateste glazura din zahar pudra si zeama de lamaie, se amesteca intr-un bol zaharul pudra cu zeama de lamaie si se amesteca foarte bine apoi se stropesc melcisorii se pot servi si reci si calduti.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii