Melcisori de pizza cu foietaj. Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol.
Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol urmatoarele ingrediente: bulion, apa, oregano, sare si piper dupa gust.
Pe foaia de aluat distribuim tot sosul, apoi adaugam branza razuita. Rulam aluatul si formam o rulada pe care o taiem felii.
Eu am pus feliile intr-o tava de briose pentru a-si pastra forma, insa daca nu aveti o astfel de tava, le puteti pune intr-o tava normala tapetata cu hartie de copt.
Fiecare adancitura a tavii am uns-o cu ulei si am pus cate o bucata de hartie de copt.
Am asezat feliile si le-am uns cu ou batut.
Le-am dat la cuptorul preincalzit la foc mediu, aproximativ 20 de minute, pana cand s-au rumenit frumos,
Le-am lasat la racit, apoi le-am servit.
Delicioase! Le mai puteti adauga si sunca sau orice va place. Le puteti pune la pachet pentru scoala sau serviciu.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii