Se incalzeste cuptorul la 220*C. Pe suprafata de lucru se intinde foaia de aluat frantuzesc.
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele cu 2 lingurite de apa sa se obtina o pasta.
Se intinde pasta pe foaie ,se ruleaza ca un cirnat si se taie rondele care se pun in tava la distanta una de alta.
Se coc pentru 12 min si se servesc calzi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii