Muschiul de caprioara se curata de pielite, se spala,se taie in felii de 2 cm. Se sterg feliile cu un servet curat si se presara cu sare si piper macinat proaspat.In uleiul incins prajim bucatile de carne pe fiecare parte cate 5 min la foc mic-mediu.
Carnea se scoate si pastreaza calda pana la servire.In grasimea in care s-a prajit carnea am pus faina,se rumeneste si se stinge cu vinul. Se adauga mierea si supa,se amesteca sa nu ramana cocoloase si se fierbe pana se ingroasa. Se adauga fructele ,se amesteca usor sa nu se sfarame. Dupa gust se pune putina sare si piper.
Orezul se fierbe in supa timp de 10 min. Se da deoparte si se lasa asa sa mai absoarba apa. In uleiul incins se pune usturoiul taiat felii si se lasa cateva sec dupa care se scoate ca sa nu se shimbe la cuptoare si sa d-a gust rau uleiului. Orezul se amesteca cu uleiul. Medalioanele se servesc alaturi de orez si sos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii