se aleg 2 muschiuleti de porc, se fasoneaza(se curata de pielitza, grasime, etc) se gauresc muschiuletii in mijloc pe lungime cu un cutit lung dar subtire avand grija sa nu se rupa, apoi se introduc in gauri carnati subtiri(nu chiar pana in capat findca muschiul se mai strange si raman carnatii neacoperiti) :) apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si fie se pun in tava la cuptor cu putina apa sau zeama de supa, si se intorc din cand in cand pe ambele parti pana scade apa si apoi se lasa sa se rumeneasca putin...fie se pune intr-un gratar de teflon la foc mic si se intorc din cand in cand pana se rumenesc orcie varianta alegeti, cand este gata se taie rondele groase de 1,5-2 cm si se aseaza pe un platou ornat cu salata verde.Se pot servi si cu cartofi prajiti..
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii