Se fierbe mazarea in apa cu sare 20 de minute. in acest timp, preparam sosul de vin. Calim in ulei, la foc mic, ceapa taiata marunt, si radacinoasele, curatate spalate si date prin razatoarea cu ochiuri mici, adaugam faina si stingem compozitia cu apa. Punem , apoi, vinul si rosiile (fara pielita), taiate cubulete sau bulionul si lasam sa mai dea cateva clocote.Cand mazarea este fiarta, o strecuram si punem peste ea sosul de vin.Continuam fierberea la foc mic pentru a obtine consistenta dorita, Saram piperam si prafuim cu boia, totul dupa gust. Adaugam mararul si gata putem servi cu placere !!!CINE MANANCA NU STIE , STIE CINE GATESTE !!!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii