Spalam pulpele de pui , le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand incep sa fiarba inlaturam spuma si adaugam ceapa tocata marunt, mazarea si foaia de dafin. Lasam sa fiarba totul la foc mic, aproximativ 35-40 de minute. Cand este carnea fiarta, o scoatem, o alegem de pe oase , o rupem fasii si o punem din nou in mazare. Diluam 2 linguri de bulion cu zeama de carne, punem si o lingura cu faina si omogenizam bine. Acest amestec il adaugam in mancare si mai lasam sa fiarba inca 10 minute. Condimentam cu sare si piper. Adaugam si mararul verde (eu l-am pus in farfurie in momentul servirii).
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii