Pulpele curatate in prealabil le prajim usor in 3 linguri ulei. Le prajim doar 3-4 minute pe fiecare parte, apoi adaugam cate un pic de apa, pana ce acestea sunt fierte.Intre timp pregatim mazarea.Intr-o tigaie teflonata incalzim 3 linguri de ulei. Adaugam zaharul si lasam pana isi schimba usor culoarea. Adaugam apoi faina si imediat turnam un pahar cu apa. Lasam 2-3 minute amestecul pe foc, apoi adaugam mazarea si morcovii. Amestecam frecvent pentru a nu se lipii. Daca este cazul mai adaugam cate putina apa. Cand mazarea este aproape fiarta punem pulpele si sosul in care au fiert acestea. Potrivim de sare si adaugam si pasta de tomate.Mai lasam pe foc 5-10 minute, apoi adaugam mararul tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii