Se curata mazarea de pe teci si se pune intr-un castron cu apa. Se portioneaza carnea de pui si se pune la fiert.Cand carnea incepe sa fiarba se scoate spuma si intre timp curatam ceapa si morcovul.Dupa ce am scos spuma de la carne taiem cubulete morcovul si il adaugam langa carme, adaugam si mazarea scursa de apa inclusiv ceapa taiata marunt.Lasam sa fiarba 10 min si adaugam si pasta de tomate, spre sfarsit adaugam si sare si piper dupa gust.Dupa ce oprim focul adaugam mararul taiat marunt. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii