Intr-o cratita se caleste ceapa si ciupercile taiate rondele cu putin ulei impreuna cu condimentele. Dupa ce se calesc putin se adauga mazarea, peste care se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic timp de 10 min. Dupa cele 10 min se da la cuptor 15 min. Apoi se adauga bulionul si se mai lasa putun la cuptor. La final se adauga mararul tocat marunt. Se serveste cu salata verde.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii