Mazare cu carne de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Mazare cu carne de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu (sau 1 lingura pasta de ardei)
  • 1 morcov mare
  • 1 borcan de mazare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt intr-o lingura de ulei, se adauga pasta de ardei (sau ardeiul tocat marunt) si morcovul taiat felii. Se lasa 2-3 minute, dupa care se adauga pieptul de pui taiat in bucati potrivit de mari. Se adauga sarea si piperul si se mai lasa 5-7 minute, dupa care se pun mararul tocat, pasta de rosii, mazarea si putina apa. Se lasa sa scada cam 30-40 de minute, daca scade prea mult se mai adauga apa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise