Aripioarele se fierb intr-o oala, se spumeaza si se pun deoparte.
Se incinge untul intr-o tigaie si se calesc ceapa, bulionul, morcovul si ardeiul.
Intr-o oala ( pentru cuptor ) se pun aripioarele, mazarea din borcan cu tot cu apa , legumele calite si foile de dafin.
Se mai completeaza cu apa daca mai este necesar.
Se baga totul la cuptorul bine incins pentru 40 de minute.
Se condimenteaza dupa gust.
Dupa ce a fost scoasa din cuptor se adauga patrunjelul tocat marunt.
Sa aveti pofta !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii