Portionam carnea in bucati potrivite ,o spalam ,o lasam la scurs si apoi o punem intr-o oala cu apa rece si o lasam pe foc circa 10 min.Spumam.Scurgem de apa iar carnea o trecem printr-un jet de apa calduta.
Curatam ceapa, o taiem marunt si o sotam putin(1-2 min) in ulei.Adaugam coastele afumate si apa cat sa le acopere . Lasam sa fiarba inabusit sub capac.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovii curatati si taiati rondele ,cartofii curatati si taiati cubulete mai mari,cateva foi de dafin si mazarea.Daca mai este nevoie de apa atunci adaugam atata cat sa cuprinda mancarea.Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba pana totul este bine facut.
La final adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea in cateva clocote.
Asezonam cu marar si servim.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii