Curatam legumele si zarzavaturile de coaja si seminte. Spalam carnea de singe si o curatam de eventuale pielite si tendoane. Intr-o cratita punem uleiul la incins, cind este incins, punem ceapa tocata marunt sa se caleasca pina devine sticloasa, dupa care adaugam boiaua si lasam sa se friga pentru circa 30 de secunde, dupa care stingem cu vinul. Adaugam ardeiul gras si rosiile taiate cubulete mici, amestecam bine, acoperim cu un capac si lasam sa se friga pentru circa 10 minute. Intre timp dam morcovul, pastarnacul, patrunjelul si telina pe razatoarea pentru coaja de lamaie si le adaugam peste celelalte legume. Amestecam bine si lasam sa se fiarba pentru citeva minute, dupa care adaugam carnea, taiata bucati cit mai egale, punem cubuletul Knorr, dizolvat in 2 l de apa fierbinte. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru circa o ora pina cind carnea are tendinta sa se desfaca. In tot acest timp mestecam din cind in cind pentru a nu se prinde de fundul cratitei. Dupa care adaugam mazarea bob,amestecam bine,potrivim de sare si piper,acoperim din nou si lasam sa fiarba inca circa 5 minute. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii