Se aleg cartofii nu prea mari. Se spala si se taie rondele. Se trece prin masina de tocat carnea de vita sau de porc,(musacaua trebuie sa fie grasa). Se pune intr-o tigaie o lingura de untura apoi se caleste ceapa, adaugam si carnea lasandu-se sa se rumeneasca impreuna. Dupa ce s-a luat carnea de pe foc, se adauga sare, piper si un ou, amestecand bine. Se scot, se asaza rondelele intr-o oala, apoi rondelele de rosii taiate, apoi carnea ce a fost rumenita (cam asa - un rand cartofi, un rand rosii, apoi un rand de carne, iar rondele apoi carne, in asa fel incat primul strat sa fie de cartofi). Se pun la cuptor si se lasa la copt 20 de minute, cu putin timp inainte de a fi gata se toarna deasupra 2-3 oua batute ca pentru omleta, se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu smantana.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii