Se incinge cuptorul la 190⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de masina.
Intr-un vas, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas, se bate untul cu 100 gr zahar, zaharul vanilat, esenta de portocale, scortisoara si coaja rasa de lamaie.Se adauga galbenusurile si se mixeaza.Se incorporeaza apoi faina amestecata cu praful de copt.In final, se inglobeaza albusurile spuma apoi ciocolata si caspunii.Compozitia obtinuta se pune in forma si se da la copt 30-40 minute.Se lasa sa se raceasca apoi se decoreaza cu fondant sau creme de diferite culori dupa fantezia ficaruia.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii