Migdalele le cojim de coaja-le punem intr-o cratita cu apa calduta cateva ore.
Migdalele le cojim de coaja-le punem intr-o cratita cu apa calduta cateva ore ca sa se cojeasca usor, dupa care le uscam.
Merisoarele le clatim usor si le strecuram.
Punem intai migdalele in robot si le macinam bine sa fie aproape ca faina, adaugam zaharul, merisoarele si esenta si actionam pana se stange ca un aluat.
Pe o foaie de copt intindem martipanul cu un sucitor si scoatem forme cum dorim si le tavalim in nuca de cocos si pastram intr-o cutie care se inchide bine in frigider.
Este un dulce foarte usor de facut si sanatos. Este placut de lucrat cu copii sa faca ei ce forme le plac. Daca este prea lipicios la intindere, se poate folosi putin amidon de porumb.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii