Marmelada de nectarine este o delicatesa.
Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci o data, o vei face in fiecare vara de acum inainte. Nectarinele parfumate se transforma intr-o marmelada fina, nu te vei satura niciodata de aceasta marmelada. Obisnuim sa o mancam în diverse combinatii cel mai des cu paine prajita si unt si o cana de ceai sau lapte.
Este foarte important ca atunci cand incepi sa faci aceasta marmelada delicata, trebuie sa ai timp si starea necesara de a sta in bucatarie. Nu te grabi, fa totul calculat. Acorda acestor fructe delicate multa atentie. Marmelada de nectarine e mai mult simpla decat o dulceata. Este o marmelada mai aparte si poate fi folosita si pentru niste deserturi mai sofisticate, cum ar fi prajiturile festive. Spalam nectarinele, taiem pe jumatate si scoatem samburii. Se pun fructele in cratita, apoi se adauga zahărul si lasam la macerat aproximativ 12 ore.
Dupa ce au stat la macerat, eu le am pus in bolul de la mixer cu tot zeama care au lasat-o, le amestecati pentru 5 minute si apoi le-am pus la fiert, la foc mic si se amesteca usor.
Radem coaja de lamaie si stoarcem lamaia si punem peste nectarine impreuna cu vanilia. Nu trebuie sa le fierbem foarte mult, 30 de minute sunt suficiente pentru ca zaharul sa se lege si sa se transforme totul intr-o minunata marmelada de nectarine.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii