Pisam usturoiul, apoi il punem intr-un bol cu ulei si suc de lamaie.
Pregatim aparatul de marinat Food Saver si caserola pentru marinare rapida.
Punem carnea spalata bine in caserola pentru marinare rapida, turnam marinata peste carne, presaram cimbrisorul, apoi intoarcem carnea astfel incat sa fie unsa uniform, peste tot cu usturoi si cimbrisor. Caserola este dotata cu o supapa legata de aparatul de vidat printr-un furtun. Punem capacul, verificam daca este inchisa etans, punem butonul in dreptul semnului inchis si pornim aparatul pentru a vida marinata si carnea.
Pornim aparatul de 3 ori, lasam inca 10 minute carnea in caserola, apoi o putem scoate si o pregatim la cuptor sau putem sa facem stufat cu carne de miel frageda si aromata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii