Punem toate ingredientele intr-un bol mai mare si le amestecam, apoi ungem fiecare cotlet cu aceasta.
Pregatim aparatul de vidat FoodSaver si il conectam, cu ajutorul furtunului special, la caserola de marinare rapida.
Punem cotletele in caserola pentru marinare rapida, scurgem ce a ramas in bol peste cotlete, punem capacul, intoarcem botonul alb cu sageata in dreptul semnului de vas inchis si pornim aparatul de vidat de 3 ori. Carnea este deja marinata, intr-un timp deosebit de scurt, optiune foarte utila atunci cand nu avem timp sa o lasam la marinat de pe o zi pe alta.
Dupa doar 15 minute putem pregati cotletele de miel (ied, berbecut sau oaie) la gratar, cu sugestia de a nu le gati prea tare. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii