Marinata de vin si rozmarin pentru vitel si miel

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml vin alb
  • 2 crengute rozmarinul4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute, mic
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti

Mod de preparare

1. Se fierb intr-o cratita vinul, ardeiul, usturoiul si rozmarinul timp de 10 minute, apoi se ia cratita de pe foc.

2. Se scoate ardeiul iute si se adauga uleiul de masline. Se amesteca marinata si se lasa sa se raceasca. Se baga carnea in acest amestec si se lasa la frigider 2-3 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise