Pestele congelat se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori. Separat se amesteca otetul, apa (cit otet, atita apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust.
Se asaza in borcan de 3 kg, un rind de ceapa si un rind de peste taiat bucati, pina se umple borcanul. Se toarna zeama de otet cu mirodeniile peste peste si ceapa si se lasa la macerat cam o saptamina. .
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii