Marinata cu ierburi de provence si lavanda pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Marinata cu ierburi de provence si lavanda pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • (pentru 4 buc. muschiulet miel sau oaie)2 linguri ierburi provence
  • 2 lingurite flori lavanda
  • piper proaspat macinat
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura suc lamaie

Mod de preparare

Punem intr-un bol toate ingredientele, apoi punem muschiuletii si ii ungem astfel incat fiecare sa fie bine acoperit de marinata.

Pregatim aparatul de marinat FoodSaver si conectam la acesta caserola pentru marinare rapida.

Punem in caserola carnea si scurgem toata marinata peste aceasta, punem capacul, rotim butonul pana la semnul ce indica ca avem caserola inchisa, apoi folosim furtunul ce o leaga de aparatul de vidat Food Saver.

Pornim aparatul si repetam operatiunea de 3 ori. Acest lucru ne asigura o marinare rapida si foarte eficienta, fara a mai fi nevoie de numeroasele ore de marinare necesare in marinarea clasica. Daca avem un aparat ce are functie de marinare, folosim o singura data functia respectiva. Dupa acest interval deconectam caserola de la furtun, rotim butonul alb pentru a o deschide si asta este tot!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise