Se storc lamaile intr-un bol mare unde pot incapea aripioarele. Amestecam uleiul cu sucul de lamaie, sare, piper.
Aripioarele curatate de pene si spalate bine le punem in marinada si le lasam ptr 24 de ore in marinada ca sa se macereze.
Dupa aceasta marinada cand le frigeti pe gratar trebuie sa fiti atenti, carbunii sa fie bine incinsi ca aripioarele sa se friga, nu sa se arda.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii