Spălaţi merele, le scobiţi cu ajutorul unui cuţit şi cu o lingură. În orificiul format, strecuraţi, în fiecare măr, două castane, 3 stafide şi 4 fructe de goji; adăugaţi o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi o jumătate de lingură de zahăr brun.
Aşezaţi merele într-un vas termorezistent acoperit şi le puneţi la cuptor la 200 de grade pentru 30 de minute. Le lăsaţi să povestească între ele, încă 5 minute, după ce s-a oprit cuptorul, apoi, le scoateţi din vas, le aşezaţi în bolul pentru desert, adăugaţi câte o linguriţă de miere peste fiecare măr, un praf de scorţişoară şi câteva frunze de mentă.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii