Faci un aluat elastic,formezi o bila si-o acoperi sa se odihneasca. Apoi iei aluatul,il imparti in 4 bucati si intinzi patru foi din care tai patrate de circa 4/4cm.Amesteci ingredientele pentru umplutura,iei cate o lingurita din aceasta compozitie si pui in fiecare patrat(ca la coltunasii obisnuiti).Strangi colturile bine,pe diagonala,apoi pe cealalta diagonala,formand un saculet.Pui apa sa clocoteasca adaugi putina sare si 1 lingura de ulei si cand clocoteste adaugi mantiile si le lasi sa fiarba circa 8 minute.Le scoti cu paleta si le pui pe un platou.Incalzesti untul impreuna cu boiaua iute si torni peste mantii.Iei cateva bucati de mantii cu unt si le pui pe o farfurie,alaturi de o portie de sos pe care il faci din iaurt si usturoi.Poti pune suplimentar pentru decor,patrunjel sau marar tocat fin.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii