Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar

Ingrediente

  • 400-500 gr de file de Pangasius
  • 6 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 lamaie, sare, piper
  • Coctail Fructe de mare Del Mar
  • 75 gr de unt
  • sare, piper, juice ½ de lamaie, ulei de masline
  • Sos de citrice:
  • 20 ml de rom
  • Juice 1 lamaie
  • Juice 1 portocala
  • 1 ½ lingura de zahar
  • 1 ½ lingura de miere
  • 50 ml de acetto balsamico

Mod de preparare

Pestele se marineaza cu suc de lamaie, ulei de masline, se zdrobeste usturoiul si se unge pestele cu el, se adauga sare si piper pe ambele parti ale pestelui si se formeaza manson care se prinde cu o scobitoare.

Se iau fructele de mare care sunt prefierte dar se mai fierb 5-7 minute, dupa care se scurg si se trag la tigaie in unt, se taie si usturoiul lamele si se adauga sare, piper si se pune si un pic de ulei de masline.

Se taie o portocala in felii subtiri, se aseaza monsonul de peste care se umple cu fructe de mare, se pun fire de ceapa verde sau ardei verde taiat subtire si se da la cuptor maximum 10 minute.

Separat se pune zaharul sa se caramelizeze, se adauga mierea, otetul balsamic, juice-ul de la lamaie si portocala si la sfarsir romul, se lasa sa scada si se adauga peste produs.

Separat se curata ciupercile, se unge in interiorul palariei ciuperci cu putin unt se pun 2-3 lamele de usturoi si parmezan si se pun pe grill.

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise