Legumele se spala si se curata.
Maslinele se oparesc .
Ceapa si ardeiul gras se taie julien.
Ciupercile se feliaza
Telina se taie in dreptunghiuri.
Toate se pun impreuna cu uleiul si un pahar de apa intr-un wok si se inabuse 10 minute.
Se adauga sare,foaia de dafin si piper dupa gust.
Se adauga pasta de rosii, 2 catei de usturoi feliati, si 50 ml vin si o lingura de zahar.
Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii