Se spala si se curata copanelele. Se curata si se feliaza morcovul, telina, iar ceapa se taie solzisori. Usturoiul se zdrobeste cu lama unui cutit si apoi se feliaza.
Intr-o cratita se pune putin ulei, iar cand s-a incins se adauga ceapa, care se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde, pana se inmoaie un pic.
Apoi se adauga usturoiul si se mai amesteca pana isi imprumuta aromele. Se adauga pulpele si dupa 5 minute se toarna si vinul. Se pune capacul si se lasa la foc mic aproximativ 20-30 minute.
Dupa aceea se adauga morcovul si telina si se mai lasa inca 15 minute.
Se adauga boia iute, cimbru, salvie, ardei si ciupercile si se mai lasa 10 minute. La sfarsit se adauga sucul de rosii, si se potriveste de sare si piper.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii