Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare.
Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite. Cand se mai racoresc se curata de pielite sub jet de apa,se scot cotoarele si se lasa la scurs pe chiuveta.
Se curata ceapa,cateii de usturoi,ardeiul iute,se toaca si se pun la prajit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga rosiile taiate bucatele si gogosarii curatati,se adauga sare,oregano si rozmarin se lasa sa fiarba la foc potrivit pana cand scade surplusul de lichid,apoi se opreste focul.Se serveste alaturi de mamaliguta.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii