Mancarica de conopida cu pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Mancarica de conopida cu pui

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane:
  • pui 500 g,
  • conopida 500 g,
  • sos de rosii 100 ml,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ceapa,
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Taiem puiul, il saram si piperam si il prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Conopida o desfacem buchetele, o spalam si o fierbem 10 minute in apa sarata. Intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt pentru 5 minute dupa care adaugam sosul de rosii si mai fierbem inca 5 minute. Adaugam conopida si putina apa si lasam sa fiarba pentru inca 20 de minute. Cui ii place poate presara putin usturoi sipatrunjel la final. Se serveste alaturi de puiul prajit bine. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise