Mancarica de ciuperci pleurotus

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Mancarica de ciuperci pleurotus

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • o ceapa
  • frunze de praz
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • o lingurita faina de grau
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Calesc ceapa in 3 linguri ulei, adaug ciupercile tocate marunt,si frunze de praz maruntite.Las sa se caleasca 10 minute, adaug o cescuta de apa, o lingura de zeama de lamaie,sare, piper, las sa fiarba 15 minute.

Prepar un mujdei din usturoi si 2 linguri ulei, o lingurita de faina,2 linguri apa.Adaug mujdeiul peste ciperci, presar cu patrunjel verde, las inca 5 minute pe flacara,servim cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise