Ciupercile le decojim de pielita apoi le spalam.
Le taiem feliute subtiri.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja,apoi il taiem feliute lungi.
Rosiile le tocam cat mai mici.
Intr-o cratita punem uleiul la incins.
Puneam ceapa si morcovul si le inabusim 2 minute.
Adaugam ciupecile taiete si le lasam putin sa se inmoaie.
Adaugam circa o cana apa si condimentam cu sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc potrivit.
Le incercam si cand sunt bine patrunse ciupercile adaugam si rosiile.
Le mai lasam putin sa scada,curatam usturoiul,il pisam si il incorporam in tocanita.
La urma punem mararul si patrunjel verde,tocat marunt.
Luam cratita de pe foc,lasam putin acoperita mancarea,apoi putem servi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii