Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.
Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.
Se toaca ceapa si ardeii, se amesteca cu sare si ierburi aromate.
Se pune jumatate din compozitie de legume in oala, se pune rata, se pun si restul de legume, foi de dafin; se toarna o cana de apa de circa 500 ml., se pune pasta de tomate, se pune capacul si se seteaza aparatul crock pot la functia high pentru circa 5 ore; din cand in cand se mai amesteca in vas cu o lingura de lemn.
Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta delicioasa!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii